Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λόγος ύπαρξης του μπλογκ.

Αυτό το μπλογκ δημιουργήθηκε για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία διατροφική κουλτούρα που όλο και περισσότερο χάνεται στους νέους ειδικά ανθρώπους! 
Θα καταρρίψουμε κάποιους φοβερούς μύθους που υπάρχουν στο θέμα, θα συμβουλέψουμε όλους όσους το έχουν ανάγκη και ο στόχος είναι να βρούμε την ισορροπία μας ο καθένας και όχι να χάσουμε ή να πάρουμε βάρος μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Πάνω από όλα μία καλύτερη ποιότητα ζωής!




Προσοχή ο κάθε ένας από εσάς να είστε ενήμερος για όλες τις τυχόν διατροφικές αλλεργίες που μπορεί να εμφανίζετε!

Το blog αυτό απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες και δίνει διατροφικές συμβουλές και σε άτομα που πάσχουν από κάποιες ασθένειες οι οποίες θα πρέπει πάντοτε να επαληθεύονται διότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, όμως δεν πρέπει να αντικαθιστώνται οι ιατρικές αγωγές που προτείνονται από τους ιατρούς των διαφόρων ειδικοτήτων με τις συμβουλές αυτές του blog τουλάχιστον χωρίς την επίβλεψη κάποιου ειδικού διαιτολόγου με αρκετή εμπειρία στο χώρο ή και κάποιου εξειδικευμένου γιατρού με σπουδές και στη διατροφολογία.

2 σχόλια:

  1. πολύ καλή η ιδέα αυτού του μπλογκ, περιμένουμε με ενδιαφέρον προτάσεις, σχόλια και γευστικές εμπνεύσεις!
    καλή πλόγηση στη μπλογκόσφαιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ! το μπλογκ άρχισε από το ομώνυμο γκρουπ στο facebook http://www.facebook.com/groups/210574325632638/ όπου και θα αναρτηθεί το μεγαλύτερο μέρος των περιεχομένων του και πολλά νέα πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή