tag:blogger.com,1999:blog-5343237597818189873.post6862074985538493842..comments2023-06-18T18:39:26.074+03:00Comments on Your Daily Nutritionist: ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ - ΡΟΔΙ (βατόμουρα, φράουλες, φραγκοστάφυλλα)Daily Nutritionisthttp://www.blogger.com/profile/02519541466813793774noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5343237597818189873.post-48974352924914745352011-12-28T17:28:48.526+02:002011-12-28T17:28:48.526+02:00το συγκεκριμένο το βρήκα σήμερα στην Αθήνα ελληνικ...το συγκεκριμένο το βρήκα σήμερα στην Αθήνα ελληνικής προέλευσης σε ένα μαγαζί στην Ευριπίδου που πουλάει παστουρμάδες και τέτοια..σάλτσα ροδιού για σαλάτες και τέτοια! δε ξέρω μόνο αν υπάρχει διαφορά στην τιμή...<br /><br />τώρα όσον αφορά τις ιδιότητες..διαφέρει σίγουρα..για παράδειγμα έχει σε μεγαλύτερη ποσότητα κάποια αντιοξειδωτικά λόγω της συμπύκνωσης αλλά έχει χάσει άλλα όπως και βιταμίνες C και του συμπλέγματος Β οι οποίες καταστρέφονται εύκολα με τη θέρμανση...<br /><br />Επίσης σίγουρα γίνεται πολύ πλούσιο σε μέταλλα όπως το κάλιο και ο φωσφόρος! (κάνει δηλαδή καλό στα μάτια, τα κόκαλα και την πίεση)Daily Nutritionisthttps://www.blogger.com/profile/02519541466813793774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5343237597818189873.post-37282350514886710302011-12-28T09:46:19.039+02:002011-12-28T09:46:19.039+02:00άραγε το σκεύασμα συμπυκνωμένου ροδιού που βρίσκου...άραγε το σκεύασμα συμπυκνωμένου ροδιού που βρίσκουμε στα καταστήματα που πουλάνε αραβικά ή τουρκικά προιόντα, να έχει ακόμα όλες αυτές τις ιδιότητες?shirine nourhttps://www.blogger.com/profile/04351998547744594518noreply@blogger.com